Beneficiile

tale la Marmur Art

Montaj profesional

granit marmura travertin – piatra naturala

Garantia

 pietrei naturale

Beneficii tale la Marmur Art

Fiecare beneficiar este oaspetele nostru!

Consultanță de specialitate

Întotdeauna alegerea materialelor și finisajelor se dovedește a fi dificilă datorită diversității disponibile în piată. Imaginația și dorința dumneavoastră, împreună cu experiența noastră vor conduce la realizarea proiectelor într-o manieră ireproșabilă. Vă punem la dispoziție expertiza noastră în alegerea materialelor și a designului cu ajutorul cărora vă puteți transforma spațiul interior și exterior.
Vă așteptăm în showroom să transformăm împreună imaginația în realitate.

Mostre gratuite

Piatra naturală este un material definit atât prin culoare, cât și prin textură și venatură. Nu este suficientă o imagine cu piatra pentru a ne da seama dacă este ceea ce avem nevoie, dacă se potrivește locului în care o dorim. Compania Marmur Art urmărește îndeplinirea fără reproș a dorințelor dumneavoastră, motiv pentru care aducem un plus serviciului de consultanță. Oferim gratuit mostre din materialele noastre, pentru o mai bună înțelegere a aspectului cu diferite tipuri de pietre. Dimensiunea mostrelor este de 10×10 cm. Oferim până la 3 mostre din produsele noastre.
Distanța nu reprezintă un impediment, deoarece costul transportului este suportat în totalitate de noi.

Livrări în țară

Transportul produselor noastre, achiziționate prin comandă de pe site, se va face cu ajutorul firmei de curierat parteneră, cu care colaborăm de o perioadă îndelungată.
Comenzile mai mari de 60 de metri pătrați beneficiază de transport gratuit, în limita a 100 kilometrii. Pentru distanțe mai mari, cumpărătorii trebuie să achite taxa de transport aferentă diferenței de kilometrii.
Comenzilor mai mici de 60 metri pătrați li se vor adăuga taxe de transport proporționale cu greutatea coletului și distanța pe care urmează să fie deplasat.
Pentru comenzile mai mici de 10 metri pătrați vă invităm să ridicați produsele din showroom-ul MarmurArt întrucât acestea nu pot fi livrate prin firma de curierat Pallex, iar celelalte firme de curierat au dificultăți în livrarea intactă a produselor din piatră naturală.
În cazul produselor realizate la comandă, transportul se face în acord cu dorințele clientului. Se va utiliza cea mai potrivită modalitate de transport, evitându-se astfel inconveniențele de orice natură. Costul de transport al produselor personalizate se va stabili la momentul adecvat, de comun acord cu clientul.

Schimb în caz de deteriorare

Există situații în care transportul produselor sau manevrarea coletelor în situații necorespunzătoare cauzează mici daune. Într-un spațiu în care dorim ca totul să fie impecabil, orice imperfecțiune poate fi observată imediat. Nu ne dorim să vă confruntați cu probleme de ordin estetic, astfel că înlocuim plăcile deteriorate, tinând seama de nuanța și venatura acestora.

Ambalare manuală

Pregătirea fiecărei comenzi este finalizată cu ambalarea manuală a plăcilor, indiferent de natura acestora. Am ales ambalarea manuală, contrar timpului prelungit de realizare a procesului, datorită siguranței pe care o conferă produselor. Doar un om poate pregăti coletul astfel încât plăcile să nu se deterioreze sau să se spargă in timpul transportului.

mp livrați
0
Transport gratuit
> 0 mp
Retur în caz de exces
0 zile

Montaj profesional granit marmură travertin – piatră naturală

Fiecare beneficiar este oaspetele nostru!

Prin serviciile de montaj ne asigurăm asupra perfecțiunii asupra punerii în operă a proiectelor dumneavoastră.

Ne asumăm întregul proces de montaj al pietrei naturale (marmură, granit, travertin s.a.) incluzând:

  • servicii de măsurare a spațiului și calcularea necesarului de materiale
  • alegerea adezivilor potriviți și a celor mai bune soluții de impermeabilizare
  • transportarea materialelor în cele mai sigure condiții pentru păstrarea integrității
  • montajul rapid și experimentat ce garantează un timp îndelungat de exploatare

Puteți găsi o parte din portofoliul Marmur Art în această pagină dedicată.

Datorită recomandărilor dumneavoastră numărul proiectelor în care montatorii Marmur Art sunt implicați a crescut exponențial, specializarea în segmentul nostru de materiale este încă un punct important și  de aceea putem asigura montajul numai pentru produsele comercializate de compania noastră.

Spațiu de producție
0 mp
Anul inființării
0
Spațiu de depozitare
0 mp

Garanția pietrei naturale

Fiecare beneficiar este oaspetele nostru!

Retur în 15 zile

Susținem ideea că spațiul în care ne petrecem timpul trebuie să reflecte personalitatea fiecăruia din noi, să ne inspire ideea de acasă. Există situații în care observăm că produsul cumpărat nu îndeplinește în totalitate viziunea noastră și, totuși, suntem constrânși de situație să îl păstrăm. Compania Marmur Art urmărește să îndeplinească dorințele tuturor clienților la nivel de perfecțiune. Acesta este motivul pentru care oferim posibilitatea de returnare a produselor standard, în termen de 15 zile de la cumpărare.  

Produsele realizate la comandă nu pot fi returnate sau modificate, acestea având un design unic.

Retur în caz de exces

Produsele standard comercializate de noi nu sunt preambalate, în funcție de numărul de bucăți sau de o anumită suprafață ce poate fi acoperită. Fiecare dintre clienții noștri poate achiziționa numărul de plăci de care are nevoie. Surplusul de plăci, în cazul în care există este acceptat de către noi retur, iar dumneavoastră primiți echivalentul lor în bani.

Selecție manuală

Diferențele de orice natură între plăci pot conferi un aspect neplăcut suprafeței pe care sunt montate. Echipa noastră verifică manual fiecare placă în parte pentru a nu exista în comanda dumneavoastră diferențe de nuanță sau de venatură.