Rulează videoul

Marmur Art

Societatea noastră dispune de o vastă experiență în domeniu, fiind înființată în anul 1994. Încă de la început, scopul nostru principal a fost de a aduce clienților noștri materiale noi și inovative în domeniul pietrei naturale. În acest scop, am dezvoltat de-a lungul timpului o rețea complexă de aprovizionare pentru piatra naturală, precum marmura, granitul, travertinul, reușind să aducem aceste materiale de pe mai multe continente.

Fiecare tip de material care face parte din portofoliul Marmur-Art este ales și analizat cu atenție înainte de a fi pus pe piață, acestea trebuind să îndeplinească anumiți parametri legați de duritate, omogenitate, culoare și structură.

Având la îndemână în prezent o multitudine de materiale calitative și testate, suntem în măsură să satisfacem orice cerință legată de piatra naturală.

În acest scop, am dezvoltat tehnologii speciale pentru a obține produse personalizate și standardizate care să satisfacă cele mai complexe proiecte.

Produsele noastre oferă o notă de eleganță și seriozitate oricărui spațiu, fie că este vorba despre locuință, fie de mediul de afaceri sau domeniul public.

De asemenea, depunem tot efortul și experiența acumulată pentru realizarea proiectelor în maniera în care ne sunt prezentate de clienți.

Ce putem spune cu certitudine este faptul că produsele noastre, în afară de faptul că denotă o eleganță peste măsură din punct de vedere estetic, acestea nu se demodează în timp, sunt mereu în trend în domeniul amenajărilor arhitecturale și respectă cerințele legate de mediu și sănătate fiind produse naturale.

Beneficiile tale la Marmur Art

  • Având o vastă experiență ne putem detașa în piață, acest aspect aducând cu siguranță o serie de beneficii clienților noștri. Oferim o gamă foarte variată de piatră naturală precum marmură, granit, travertin, cuartz, onyx sub diverse forme și texturi care pot fi văzute fizic în depozitele noastre, întrucât deținem stocuri foarte mari de aproximativ 50.000 mp, acest lucru reprezentând un beneficiu important pentru clienții noștri, deoarece, piatra naturală prezintă diferite nuanțe, texturi și venaturi specifice pentru fiecare lot in parte, astfel clienții noștri pot realiza cu o acuratețe mai mare cum va arăta proiectul lor în realitate.

  • Realizăm piese pe comandă, personalizate fiecărui proiect în parte, utilizând tehnologie de ultimă generație și personal calificat în domeniu, reușind să satisfacem nevoile și cerințele din piață.

  • Consilierii noștri oferă consultanță în domeniu, în funcție de specificul fiecărui proiect, pentru ca acesta să poată fi realizat la cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate, întrucât piatra naturală este materialul cel mai durabil în timp și mereu în tendințe, neputând fi detronată de niciun alt material asemănător.

  • Oferim transport oriunde în țară la specificațiile și dorințele clienților noștri, utilizând, după nevoie, mașini specializate pentru descărcare.

  • Putem garanta cu certitudine prețuri competitive în piață, raportându-ne bineînțeles la calitatea și serviciile oferite.

Piscina mozaic - marmur art - piatra cubica si pavele pentru strazi, mozaic pentru piscine din bucuresti , craiova , Pitesti, Ramnicu Valcea

Piatra Naturală

Domeniile noastre de expertiză

Marmura

Marmura este o rocă metamorfică compusă din carbonat de calciu și obținută prin metamorfozarea calcarului. Numele ei provine din limba greacă veche și înseamnă „a luci”. Marmura are o duritate între 3-4 pe scara lui Mohs. Scara lui Mohs măsoară duritatea în funcție de rezistența la zgâriere...

Granit

Granitul – este o rocă vulcanicã cu o compoziție de feldspat, cuarț și minerale de culoare închisă. Acesta având o duritate între 6 și 7 pe scara lui Mohs. Scara lui Mohs măsoară duritatea în funcție de rezistența la zgâriere...

Travertin

Travertinul – este o rocă sedimentară poroasă de calcar, care are o culoare gălbuie până la brună. Travertinul are o duritate între 3 și 4 pe scara lui Mosh...

Cuart

CUARȚUL compozit este un material foarte rezistent la zgârieturi, pete și temperaturi ridicate. Cuarțul compozit are în componență în proporție de 93% roca metamorfică denumită cuarțit, restul de 7% fiind lianți și coloranți....

Portofoliu Marmur Art

Fiecare beneficiar este oaspetele nostru!

Portofoliu

Instituții private
• Carol Park Residence Bucuresti – 7000 mp
• Complex comercial Rio Craiova
• Hotel Bavaria Craiova

Peste 30 hoteluri în România

Portofoliu

Administrații publice
• Gradina botanica Galati
• Casa casatoriilor Slatina
• Tribunalul Caracal
• Trezoreria Caracal
• Primaria Slatina
• Spitalul Militar Bucuresti (aripa noua)
• Directia de informatii a apararii Bucuresti
• Lucrari in cadrul ministerului apararii Bucuresti

Portofoliu

Instituții bancare
• Banca Transilvania-sucursala Slatina
• Banca Comerciala Romana-sucursala Caracal

Portofoliu

Proprietăți private
Peste 1700 de reședințe private
MP spațiu de producție
0
Clienți fericiți
0 +
MP Spațiu de depozitare
0

Marmur Art

Suntem fericiți pentru că am putut ajuta mii de prieteni

Vă suntem recunoscători pentru ca alegeți
Marmur Art!

Dan Abudi

review Google

5/5

Sunt din București și din cele 15 glafuri din marmura comandate, 2 au ajuns cu fisuri. Le-am comunicat situația și cele 2 piese au fost înlocuite fără alte costuri și fără sa încerce sa se eschiveze. Le mulțumesc și pe această cale pentru profesionalism.

Mihaela Marinescu

Review Google

5/5

Deși se afla la Slatina au un show-room și o fabrica mai mari decât multe din București.Au stocuri mari și variate și prețuri foarte bune comparativ cu Bucureștiul.Recomand cu încredere!

Cristian

Review Google

5/5

Produse de calitate la un pret corect, mi-au trimis mostre inainte pentru a putea face o alegere mai buna

Ești un client fericit?

Ne poti scrie părerea ta direct în Google

Întrebările tale primesc imediat răspuns

Cele mai frecvente 5 întrebări primite:

Suntem din Slatina, dar livrăm în toată țara, chiar și gratuit în limita a 100 de km pentru pentru comenzi mai mari de 60 mp.

Da, producem la comandă orice piesă după un șablon prestabilit sau în funcție de schița oferită de client.

Granitul – pentru că este o rocă vulcanică ce oferă o durabilitate crescută și rezistentă la factorii de mediu, în același timp prezintă o varietate mare de culori și venaturi.

Toate materialele pot fi folosite alături de încălzirea în pardoseală, piatra naturală oferind un transfer termic foarte bun.

Prețul pe mp variază în funcție de tipul de material necesar și finisajul acestuia, prețurile pornesc de la 140 lei/mp.