Showroom MarmurArt | Marmura | Granit | Travertin

De ce să trebuie sa ne vizitați

  • Vă putem oferi consultanță de specialitate direct în showroom
  • Putem să alegem împreună cele mai potrivite materiale pentru dvs.
  • Pentru proiecte speciale putem concepe oferte speciale, ce nu se află în catalog

Localizare: Showroom Marmur-Art

E574, intrarea in comuna Slatioara.

Piatra naturală reprezintă mai mult decât un material cu o culoare. Pentru noi semnifică textură, aspect si, totodată, posibilitatea de combinare a materialelor în diverse modalități. Fiecare din noi are o viziune diferită asupra aspectului obiectelor care îl înconjoară.

Compania Marmur Art a ales să împărtășească cu dumneavoastră viziunea asupra spațiului perfect. Fiind vorba despre un cămin, acesta trebuie să confere sentimentul de căldură, de siguranță, de ceea ce reprezintă cuvântul familie. Daca ne referim la un spațiu de lucru, este necesar să reprezinte seriozitate și încredere.

Considerăm că showroom-ul nostru din Slatina ilustrează în cea mai reprezentativă formă pasiunea noastră pentru materialele cu care lucrăm și atenția pe care o acordăm celor mai mici detalii. Vă așteptăm la noi pentru a vă arăta gama variată de pietre naturale de unde puteți alege ceea ce vi se potrivește. De asemenea, veți vedea cum se pot îmbina diferitele tipuri de roci pentru a crea un aspect vizual uimitor.

Toate produsele pe care le veți vedea (trepte, glafuri, blaturi, lavoare sau monumente funerare ) vor putea fi realizate pentru dvs. în cadrul unțații noastre de producție