Placaj granit marmura sau travertin

Marmur Art – placaj din marmura si granit pentru orice tip de constructie

Marmur Art pune la dispozitia dumneavoastra o gama larga de produse de calitate adaptate cerintelor clientilor: placaj din marmura si granit, glafuri din marmura, pardoseli din piatra naturala, scari din marmura si granit…

Placajul din marmura si granit este folosit de cele mai multe ori pentru finisaje in constructii in interior, dar si in zona exterior fiind deosebit de rezistent se preteaza la placarea orizontala sau la cea verticala.

Va oferim o gama variata de materiale potrivite pentru proiectul pe care doriti sa il realizati, rezistente in timp si usor de intretinut.

 

O mica parte din placajele standardizate oferite de Marmur Art

 

Placaj din marmura, granit sau travertin de cea mai buna calitate oferit la un pret promotional de Marmur Art.

Materialele propuse de Marmur Art reprezinta cea mai buna alegere pentru obtinerea placajului din marmura si granit pentru interior si exterior sau a pardoselilor de o inalta tinuta estetica.

 

Daca doriti sa va convingeti de calitatea si naturaletea materialelor sau daca doriti sa aflati mai multe informatii despre acestea, nu ezitati sa ne contactati sau sa ne vizitati showroomul.

 

Echipa noastra de profesionisti este gata oricand sa va raspunda la intrebari si sa va ofere sfaturile si informatiile de care aveti nevoie.

by Marmur Art