Rulează videoul

Marmur Art

Societatea noastră dispune de o vastă experiență în domeniu, fiind înființată în anul 1994. Încă de la început, scopul nostru principal a fost de a aduce clienților noștri materiale noi și inovative în domeniul pietrei naturale. În acest scop, am dezvoltat de-a lungul timpului o rețea complexă de aprovizionare pentru piatra naturală, precum marmura, granitul, travertinul, reușind să aducem aceste materiale de pe mai multe continente.

Fiecare tip de material care face parte din portofoliul Marmur-Art este ales și analizat cu atenție înainte de a fi pus pe piață, acestea trebuind să îndeplinească anumiți parametri legați de duritate, omogenitate, culoare și structură.

Având la îndemână în prezent o multitudine de materiale calitative și testate, suntem în măsură să satisfacem orice cerință legată de piatra naturală.

În acest scop, am dezvoltat tehnologii speciale pentru a obține produse personalizate și standardizate care să satisfacă cele mai complexe proiecte.

Produsele noastre oferă o notă de eleganță și seriozitate oricărui spațiu, fie că este vorba despre locuință, fie de mediul de afaceri sau domeniul public.

De asemenea, depunem tot efortul și experiența acumulată pentru realizarea proiectelor în maniera în care ne sunt prezentate de clienți.

Ce putem spune cu certitudine este faptul că produsele noastre, în afară de faptul că denotă o eleganță peste măsură din punct de vedere estetic, acestea nu se demodează în timp, sunt mereu în trend în domeniul amenajărilor arhitecturale și respectă cerințele legate de mediu și sănătate fiind produse naturale.

Beneficii tale la Marmur Art

Fiecare beneficiar este oaspetele nostru!

Mostre gratuite

Piatra naturală este un material definit atât prin culoare, cât și prin textură și venatură. Nu este suficientă o imagine cu piatra pentru a ne da seama dacă este ceea ce avem nevoie, dacă se potrivește locului în care o dorim …

Livrări în țară

Comenzile mai mari de 60 de metri pătrați beneficiază de transport gratuit, în limita a 100 kilometrii. Pentru distanțe mai mari, cumpărătorii trebuie să achite taxa de transport aferentă diferenței de kilometrii.

Retur în 15 zile

Compania Marmur Art urmărește să îndeplinească dorințele tuturor clienților la nivel de perfecțiune. Acesta este motivul pentru care oferim posibilitatea de returnare a produselor standard, în termen de 15 zile de la cumpărare.

Selecție manuală

Diferențele de orice natură între plăci pot conferi un aspect neplăcut suprafeței pe care sunt montate. Echipa noastră verifică manual fiecare placă în parte pentru a nu exista în comanda dumneavoastră diferențe de nuanță sau de venatură.

Schimb în caz de deteriorare

Există situații în care transportul produselor sau manevrarea coletelor în situații necorespunzătoare cauzează mici daune. Într-un spațiu în care dorim ca totul să fie impecabil, orice imperfecțiune poate fi observată imediat. Nu ne dorim să vă confruntați cu probleme de ordin estetic, astfel că înlocuim plăcile deteriorate, tinând seama de nuanța și venatura acestora.

Ambalare manuală

Pregătirea fiecărei comenzi este finalizată cu ambalarea manuală a plăcilor, indiferent de natura acestora. Am ales ambalarea manuală, contrar timpului prelungit de realizare a procesului, datorită siguranței pe care o conferă produselor. Doar un om poate pregăti coletul astfel încât plăcile să nu se deterioreze sau să se spargă in timpul transprtului.

MP spațiu de producție
0
Clienți fericiți
0 +
MP spațiu de depozitare
0

Cele mai noi produse

Fiecare beneficiar este oaspetele nostru!

Piatra Naturală

Domeniile noastre de expertiză

Marmura

Marmura este o rocă metamorfică compusă din carbonat de calciu și obținută prin metamorfozarea calcarului. Numele ei provine din limba greacă veche și înseamnă „a luci”. Marmura are o duritate între 3-4 pe scara lui Mohs. Scara lui Mohs măsoară duritatea în funcție de rezistența la zgâriere...

Granit

Granitul – este o rocă vulcanicã cu o compoziție de feldspat, cuarț și minerale de culoare închisă. Acesta având o duritate între 6 și 7 pe scara lui Mohs. Scara lui Mohs măsoară duritatea în funcție de rezistența la zgâriere...

Travertin

Travertinul – este o rocă sedimentară poroasă de calcar, care are o culoare gălbuie până la brună. Travertinul are o duritate între 3 și 4 pe scara lui Mosh...

Cuart

CUARȚUL compozit este un material foarte rezistent la zgârieturi, pete și temperaturi ridicate. Cuarțul compozit are în componență în proporție de 93% roca metamorfică denumită cuarțit, restul de 7% fiind lianți și coloranți....

Ai nevoie de consultanta de specialitate? Suntem bucurosi sa te putem ajuta pentru a face cea mai buna alegere!

Promoții

Cel mai bun raport calitate - preț

Comandă ușor și simplu

De la birou sau din confortul căminului tău

Piscina mozaic - marmur art - piatra cubica si pavele pentru strazi, mozaic pentru piscine din bucuresti , craiova , Pitesti, Ramnicu Valcea

Comanda ta ajunge la tine în 3 pasi simpli!

1

Alege din site produsele dorite

2

Un consultant Marmur Art te va contacta pentru a confirma comanda

3

Produsele vor fi livrate în cel mai scurt timp

Suntem fericiți pentru ca am putut ajuta mii de prieteni

Vă suntem recunoscători pentru că alegeți
Marmur Art!

Dan Abudi

review Google

5/5

Sunt din București și din cele 15 glafuri din marmura comandate, 2 au ajuns cu fisuri. Le-am comunicat situația și cele 2 piese au fost înlocuite fără alte costuri și fără sa încerce sa se eschiveze. Le mulțumesc și pe această cale pentru profesionalism.

Mihaela Marinescu

Review Google

5/5

Deși se afla la Slatina au un show-room și o fabrica mai mari decât multe din București.Au stocuri mari și variate și prețuri foarte bune comparativ cu Bucureștiul.Recomand cu încredere!

Cristian

Review Google

5/5

Produse de calitate la un pret corect, mi-au trimis mostre inainte pentru a putea face o alegere mai buna

Ești un client fericit?

Ne poti scrie părerea ta direct în Google

Întrebările tale primesc imediat răspuns

Cele mai frecvente 5 întrebări primite:

Suntem din Slatina, dar livrăm în toată țara, chiar și gratuit în limita a 100 de km pentru pentru comenzi mai mari de 100 mp.

Da, producem la comandă orice piesă după un șablon prestabilit sau în funcție de schița oferită de client.

Granitul – pentru că este o rocă vulcanică ce oferă o durabilitate crescută și rezistentă la factorii de mediu, în același timp prezintă o varietate mare de culori și venaturi.

Toate materialele pot fi folosite alături de încălzirea în pardoseală, piatra naturală oferind un transfer termic foarte bun.

Prețul pe mp variază în funcție de tipul de material necesar și finisajul acestuia, prețurile pornesc de la 140 lei/mp.

Suntem alături de partenerii noștri

Devino partener Marmur Art

Oferim prețuri incredibile la lastrele de piatră naturală pentru cei care sunt mereu alături de noi ca revânzători