Ofeim gratuit

Consultanță de specialitate

Întotdeauna alegerea materialelor și finisajelor se dovedește a fi dificilă datorită diversității disponibilă în piată. Imaginația și dorința dumneavoastră, împreună cu  experiența noastră vor conduce la realizarea proiectelor într-o manieră ireproșabilă. Vă punem la dispoziție expertiza noastră în alegerea materialelor și a designului cu ajutorul cărora vă puteți transforma spațiul interior și exterior.

Vă așteptăm în showroom să transformăm împreună imaginația în realitate.

consultanta de specialitate marmura travertin onix granit Marmurart.ro

Mostre gratuite

Piatra naturală este un material definit atât prin culoare, cât și prin textură și venatură. Nu este suficientă o imagine cu piatra pentru a ne da seama dacă este ceea ce avem nevoie, dacă se potrivește locului în care o dorim. Compania Marmur Art urmărește îndeplinirea fără reproș a dorințelor dumneavoastră, motiv pentru care aducem un plus serviciului de consultanță. Oferim gratuit mostre din materialele noastre, pentru o mai bună înțelegere a aspectului cu diferite tipuri de pietre. Dimensiunea mostrelor este de 10×10 cm. Oferim până la 3 mostre din produsele noastre.

 

Mostre gratuite marmura travertin onix granit Marmurart.ro

Transport în țară

Transportul produselor noastre, achiziționate prin comandă de pe site, se va face cu ajutorul firmei de curierat parteneră, cu care colaborăm de o perioadă îndelungată.

Distanța nu reprezintă un impediment, deoarece costul transportului este suportat în totalitate de noi.

Comenzile mai mari de 60 de metri pătrați beneficiază de transport gratuit, în limita a 200 de kilometrii. Pentru distanțe mai mari, cumpărătorii trebuie să achite taxa de transport aferentă diferenței de kilometrii.

Comenzilor mai mici de 60 metri pătrați li se vor adăuga taxe de transport proporționale cu greutatea coletului și distanța pe care urmează să fie deplasat.

În cazul produselor realizate la comandă, transportul se face în acord cu dorințele clientului. Se va utiliza cea mai potrivită modalitate de transport, evitându-se astfel inconveniențele de orice natură. Costul de transport al produselor personalizate se va stabili la momentul adecvat, de comun acord cu clientul.

Pentru mai multe detalii puteți consulta

pagina Garanții MarmurArt

sau

pagina Servicii

Cele mai apreciate produse