Garantia pietrei naturale

Retur în 15 zile

Susținem ideea că spațiul în care ne petrecem timpul trebuie să reflecte personalitatea fiecăruia din noi, să ne inspire ideea de acasă. Există situații în care observăm că produsul cumpărat nu îndeplinește în totalitate viziunea noastră și, totuși, suntem constrânși de situație să îl păstrăm. Compania Marmur Art urmărește să îndeplinească dorințele tuturor clienților la nivel de perfecțiune. Acesta este motivul pentru care oferim posibilitatea de returnare a produselor standard, în termen de 15 zile de la cumpărare.  

Produsele realizate la comandă nu pot fi returnate sau modificate, acestea având un design unic.

15-zile

Retur în caz de exces

Produsele standard comercializate de noi nu sunt preambalate, în funcție de număr de bucăți sau de o anumită suprafață ce poate fi acoperită. Fiecare dintre clienții noștri poate achiziționa numărul de plăci de care are nevoie. Surplusul de plăci, în cazul în care există este acceptat de către noi retur, iar dumneavoastră primiți echivalentul lor în bani.

 

Selecție manuală

Diferențele de orice natură între plăci pot conferi un aspect neplăcut suprafeței pe care sunt montate. Echipa noastră verifică manual fiecare placă în parte pentru a nu exista în comanda dumneavoastră diferențe de nuanță sau de venatură.

selectate manual

Ambalare manuală

Pregătirea fiecărei comenzi este finalizată cu ambalarea manuală a plăcilor, indiferent de natura acestora. Am ales ambalarea manuală, contrar timpului prelungit de realizare a procesului, datorită siguranței pe care o conferă produselor. Doar un om poate pregăti coletul astfel încât plăcile să nu se deterioreze sau să se spargă in timpul transprtului.

 

Schimb în caz de deteriorare

Există situații în care transportul produselor sau manevrarea coletelor în situații necorespunzătoare cauzează mici daune. Într-un spațiu în care dorim ca totul să fie impecabil, orice imperfecțiune poate fi observată imediat. Nu ne dorim să vă confruntați cu probleme de ordin estetic, astfel că înlocuim plăcile deteriorate, tinând seama de nuanța și venatura acestora.

schimb-deteriorare

Pentru mai multe detalii puteți consulta

pagina Servicii

sau

pagina Servicii gratuite

Cele mai apreciate produse