Servicii oferite de MamurArt pentru proiecte unice

Consultanță de specialitate

Întotdeauna alegerea materialelor și finisajelor se dovedește a fi dificilă datorită diversității disponibile în piată. Imaginația și dorința dumneavoastră, împreună cu experiența noastră vor conduce la realizarea proiectelor într-o manieră ireproșabilă. Vă punem la dispoziție expertiza noastră în alegerea materialelor și a designului cu ajutorul cărora vă puteți transforma spațiul interior și exterior.
Vă așteptăm în showroom să transformăm împreună imaginația în realitate.

consultanta de specialitate200

Mostre gratuite

Piatra naturală este un material definit atât prin culoare, cât și prin textură și venatură. Nu este suficientă o imagine cu piatra pentru a ne da seama dacă este ceea ce avem nevoie, dacă se potrivește locului în care o dorim. Compania Marmur Art urmărește îndeplinirea fără reproș a dorințelor dumneavoastră, motiv pentru care aducem un plus serviciului de consultanță. Oferim gratuit mostre din materialele noastre, pentru o mai bună înțelegere a aspectului cu diferite tipuri de pietre. Dimensiunea mostrelor este de 10×10 cm. Oferim până la 3 mostre din produsele noastre.
Distanța nu reprezintă un impediment, deoarece costul transportului este suportat în totalitate de noi.

Mostre gratuite marmura travertin onix granit Marmurart.ro

Livrări în țară

Transportul produselor noastre, achiziționate prin comandă de pe site, se va face cu ajutorul firmei de curierat parteneră, cu care colaborăm de o perioadă îndelungată.
Comenzile mai mari de 60 de metri pătrați beneficiază de transport gratuit, în limita a 200 kilometrii. Pentru distanțe mai mari, cumpărătorii trebuie să achite taxa de transport aferentă diferenței de kilometrii.
Comenzilor mai mici de 60 metri pătrați li se vor adăuga taxe de transport proporționale cu greutatea coletului și distanța pe care urmează să fie deplasat.
Pentru comenzile mai mici de 10 metri pătrați vă invităm să ridicați produsele din showroom-ul MarmurArt întrucât acestea nu pot fi livrate prin firma de curierat Pallex, iar celelalte firme de curierat au dificultăți în livrarea intactă a produselor din piatră naturală.
În cazul produselor realizate la comandă, transportul se face în acord cu dorințele clientului. Se va utiliza cea mai potrivită modalitate de transport, evitându-se astfel inconveniențele de orice natură. Costul de transport al produselor personalizate se va stabili la momentul adecvat, de comun acord cu clientul.

Pentru mai multe detalii puteți consulta

pagina Garanții MarmurArt

sau

pagina Servicii gratuite

Cele mai apreciate produse