Prelucrare marmura, granit, travertin – Trepte | Glafuri | Blaturi

Marmur Art – Prelucrare marmura, granit, travertin – Trepte | Glafuri | Blaturi

Marmur Art este, în prezent, unul dintre cei mai importanții producatori si montatori de marmură, granit și travertin din România.

 

Compania Marmur Art vă oferă zeci de modele de plăci standard de diferite materiale, nuanțe și dimensiuni. Stocurile mari de care dispunem din fiecare produs ne permit să onorăm comenzile dumneavoastră în cel mai scurt timp.

Activitatea ce ne diferențiază pe piată este crearea de produse unice, fapt ce implică existența unui spațiu de producție dotat conform celor mai înalte standarde. Fabrica noastră din Slatina se întinde pe o suprafață de 5000 metri pătrați și include secții de producție specializate în obținerea de produse unice, diferite de cele disponibile pe piața de larg consum. Una dintre aceste secții se ocupă de producerea de mozaic comercial, anticat sau artistic și de obiecte pentru decor.

Dotările actuale ale fabricii noastre ne oferă posibilitatea obținerii de produse la comandă din următoarele categorii: trepte, blaturi, glafuri , placaje, mobilier bai, mozaicuri, piatra cioplita, etc. Toate acestea pot fi confecționate din materialele disponibile în magazinul nostru, în funcție de alegerile dumneavoastră.
Întotdeauna am fost deschiși la provocarea de a realiza obiecte unice și durabile. Astfel amprenta noastră va dăinui în timp, în spațiile dragi clienților noștri. Secția de producție a obiectelor imaginate de dumneavoastră dispune de o echipă specializată și de utilajele necesare pentru a duce la îndeplinire cele mai dificile vise.

Descoperiti intreaga noastra diversitate de marmura, travertin, granit si onix in SHWROOM-UL MARMURART si alegeti-l pe cel care se potriveste cel mai bine constructiei dumneavoastra.

Cele mai apreciate produse

by Marmur Art