Pavele travertin classic 30x15x3cm

122,00 lei

Pretul produsului cu dimensiunile specificate:

Preturile nu contin TVA.

Pavele Travertin Classic 30x15x3cm, slefuit cu marginille daltuite este ideal pentru aleilor pietonale cat si pentru accesul autovehiculeor deoarece au o grosime de 3 cm . Acest tip de pavele poate fi utilizat pentru a evidentia  spatiile  exetrioare conferindu-le acestora un aspect diferit si oferind o nota distincta gradinii. Travertinul a fost si continua sa fie una dintre cele mai folosite pietre naturale in domeniul amenajarilor interioare si exterioare: baie, bucatarie, dar si la placari de fatade, pavaje etc. Culoarea sa unica si eleganta in acelasi timp il recomanda pentru proiectele de amenajari moderne, dar si pentru cele de inspiratie rustica, traditionala. Datorita grosimii  de 3 cm, acesta poate fi utilizat la pavari exterioare: balcoane, terase acoperite si neacoperite, parcari, alei pietonale, pavaj din jurul piscinei etc., atat in cadrul proiectelor private, cat si in cele publice. Se monteaza usor si rapid, se intretine la fel de usor. Daca doresti o unitate cromatica a spatiului amenajat cu travertinul Clasic, ai multe optiuni de asortare a produsului cu alte tipuri de travertin care au grosimi mai mici si care sunt destinate placarilor verticale (interior si exterior). Nu in ultimul rand, acest produs poate deveni o solutie spectaculoasa in cazul placarilor  exterioare. Datorita culorii sale bej, travertinul classic 30x15x3cm se poate combina cu mai multe tipuri de travertin, dar si alte pietre naturale pot sustine, prin asociere, delicatetea robusta a acestei pietre. Beneficii: Pretul travertinului este accesibil, variind in functie de calitate, cariera si tipul de finisaje: lucios, mat, periat, antichizat, buciardat.Unele tipuri de travertin pot fi superioare marmurei, desi pretul este de cele mai multe ori sub cel al marmurei. Drumul spre casa se incheie in fata locuintei, tine cont pe ce pasesti, pavajul exterior trebuie sa te imbie si sa anunte confortul casei. Iti recomandam acest produs pentru exterior realizat la dimensiuni reduse de 15.2 x 30.5 cm, care iti va permite sa pui in valoare si spatiile mai restranse din jurul locuintei, nu doar pe cele intinse, de dimensiuni mai mari. Beneficii:
  • Design aparte;
  • Potrivit pentru placarile exterioare;
  • Montaj rapid si usor.
Ce trebuie sa stii despre montaj:
  • Este la fel de important ca alegerea pietrei;
  • Montajul este usor de realizat;
  • Suprafata trebuie sa fie curatata in prealabil;
  • Suprafata trebuie sa fie dreapta fara denivelari;
  • Pentru fixarea placilor se recomanda folosirea adezivului Adesilex P9, ALB, un adeziv flexibil cu priza rapida care se preteaza si la exterior.
 
Cum ingrijim piatra naturala?
  • Travertinul este o piatra rezistenta, dar pentru a te bucura mai mult de el, trebuie sa tii cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
  • Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi  IMPERMEABILIZANTI  cu aspect natural sau umed;
LIVRARE: Marmur-Art va sta la dispozitie cu transport oriunde in tara in 48 de ore. Societatea noastra ofera seriozitate si garanteaza calitatea produselor pe care le realizeaza.
Travertinul este unul dintre cele mai spectaculoase materiale folosite in amenajarile de interior sau exterior. Daca nu te-am convins de frumusetea lui, comanda online o mostra, si daca vrei sa vezi intreaga noastra expozitie de piatra naturala, te asteptam in showroom-ul nostru din Slatina.
*Pret pe metru patrat , fara tva.

?