Placaj marmura bilicik beige 60 x 30 x 2 cm

129,00 lei

Pretul produsului cu dimensiunile specificate:

Preturile nu contin TVA.

Placajul din Marmura Bilicik beige lustruit  cu dimensiunile 60 x 30 x 2 cm este ideal pentru incalzirea in pardoseala avand o capacitate de transfer termic rapid si optim si o rata de absorbtie a apei scazuta.

Descriere

Marmura se preteaza atat placarii orizonatale cat si verticale in spatii preum holuri , bai, bucatarii,livinguri. Acest tip de placaj are o rezistenta ridicata la uzura si suporta foarte bine utilizarea indelungata. Placajul din Marmura Bilicik beige   lustruit  cu dimensiunile 60 x 30 x 2 cm , poate avea usoare variatii de culoare .Este ideal pentru incalzirea in pardoseala avand o capacitate de transfer termic rapid si optim si o rata de absorbtie a apei scazuta. Marmura se preteaza atat placarii orizonatale cat si verticale in spatii precum holuri , bai, bucatarii, livinguri. Acest tip de placaj are o rezistenta ridicata la uzura si suporta foarte bine utilizarea indelungata. Placaj marmura Bilicik beige  60x30x2 cm lustruita este ideal pentru incalzirea in pardoseala. Se poate folosi atat la exterior cat si la interior. Marmura se preteaza atat placarii orizonatale cat si verticale in spatii precum holuri , bai, bucatarii, livinguri. Acest tip de placaj are o rezistenta ridicata la uzura si suporta foarte bine utilizarea indelungata. MARMURA se utilizeaza in constructii si in amenajari interioare si exterioare de mii de ani. Acest lucru dovedeste in egala masura rezistenta si aprecierea materialului ca frumusete si utilitate. Marmura se gaseste intr-o varietate foarte mare de culori si venaturi, fiecare dintre ele putand beneficia de mai multe tipuri de finisaje. Cu o venatura deosebita si o cromatica ce aduce un farmec natural designului.

Ingrijire

Placaj Marmura Bilicik beige    60x30x2cm se va potrivi in orice context stilistic. In designul interior modern culoare bej este apreciata tocmai pentru faptul ca reuseste sa creeze in mod armonios o atmosfera confortabila si ofera oricarui spatiu un aspect elegant. Placile din  Marmura Samaha  cu grosime de 2 cm pot fi utilizate atat pentru placarea exterioarelor cat si interioarelor. Impresioneaza prin cromatica, nuanta calda de bej / ivoriu. Un placaj periat, ce da rafinament, eleganta si durabilitate interioarelor! Marmura a fost apreciata timp de mii de ani pentru frumusetea , finetea si culoarea ei.Utilizata pentru o varietate larga de constructii si sclupturi , creand senzatia de opulenta si lux. Cu o sensibilitate marita la zgarieturi si acizi , se recomanda impermebilizrea marmurei periodic. Marmur-Art va sta la dispozitie pentru orice problema intampinata de alegerea pietrei naturale. Pretul este pe metru patrat fara TVA. Livrare : Marmur-Art va sta la dispozitie cu transport oriunde in tara in 48 de ore. Societatea noastra ofera seriozitate si garanteaza calitatea produselor pe care le realizeaza. *Pret pe metru patrat , fara tva. Livrare : Marmur-Art va sta la dispozitie cu transport oriunde in tara in 48 de ore. Societatea noastra ofera seriozitate si garanteaza calitatea produselor pe care le realizeaza.

?