Marmura Imperial Beige 61*30,5*1,2cm

130,00 lei

Preturile nu contin TVA.

Placajul din Marmura Imperial Beige  lustruit  cu dimensiunile 60 x 30,5 x 1,2 cm este ideal pentru incalzirea in pardoseala avand o capacitate de transfer termic rapid si optim si o rata de absorbtie a apei scazuta. Marmura se preteaza atat placarii orizonatale cat si verticale in spatii precum holuri , bai, bucatarii, livinguri. Acest tip de placaj are o rezistenta ridicata la uzura si suporta foarte bine utilizarea indelungata. Fiecare bucata este diferita, de la cele mai simple venaturi pana la cele mai frumoase expresii ale creatiei, insa indiferent de preferintele tale in materie de design, marmura are o forta extraordinara prin care poate cuceri orice spatiu din proiectul tau.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

Este la fel de important ca alegerea pietrei

Dupa ce au fost scoase din cutie, placile trebuie spalate si uscate

Inainte de montaj se masoara spatiul si se calculeaza unde vine straiful

Pentru fixarea placilor se recomanda folosirea adezivului Mapei Adesilex, un adeziv flexibil cu priza rapida; poate fi folosit si pentru incalzirea in pardoseala

Chitul de rosturi Mapei se va aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala, avand o paleta de 30 de nuante din care puteti alege.

Pentru spatiile umede, in special in bai, se recomanda realizarea unei hidroizolatii. 

Pentru un montaj corect va recomandam sa apelati la serviciile unui specialist.

Daca iti place atat de mult aceasta marmura, precum ne place si noua, si ai un proiecte aparte, putem executa la cerere piese speciale precum: glafuri pentru ferestrele casei, trepte de interior, blaturi de baie sau bucatarie, piese de mobilier sau lavoare
  1. Cea mai cunoscuta marmura crem din lume
  2. Rezistenta extinsa si aspect
  3. Recomandata pentru amenajari interioare si exterioare
Livrare : Marmur-Art va sta la dispozitie cu transport oriunde in tara in 48 de ore. Societatea noastra ofera seriozitate si garanteaza calitatea produselor pe care le realizeaza. *Pret pe metru patrat , fara tva.

?