Placaj Granit Viscont White 61×30,5x1cm

152,00 lei

Pretul produsului cu dimensiunile specificate:

Preturile nu contin TVA.

Placaj Granit Viscont White lustruit cu dimensiunile 61 x 30,5 x 1 cm poate fi folosit atat la interior cat si la exterior . Granitul este o roca cu o duritate ridicata fiind foarte rezistenta la trafic intens.

Livrare :

Marmur-Art va sta la dispozitie cu transport oriunde in tara in 48 de ore. Societatea noastra ofera seriozitate si garanteaza calitatea produselor pe care le realizeaza..
Marmur Art - producator marmura, granit, travertin, piatra naturala Se va oferi factura. Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 60 mp in limita a 100 de km. Oferim serviciul de montaj in limita a 60 de km fata de sediul nostru (Slatina), pentru destinatii mai indepartate va rugam sa ne contactati. Placaj Granit Viscont White 61×30,5x1cm - Pret /mp - 180 lei TVA inclus Granitul este o roca formata din oceanul de lava fierbinte care iese din scoarta terestra si care, in apropierea suprafetei pamantului, se solidifica prin racire lenta. Se foloseste in constructii, la finisajele interioare si exterioare, fiind un simbol al luxului si al bunului gust, dar si al rezistentei in timp. Placile de granit au o popularitate crescuta atat datorita aspectului, cat si a utilizarii generoase. Se pot folosi cu incredere in spatiile cu umiditate crescuta sau in zonele cu schimbari bruste de temperatura, in locurile care prezinta riscuri de patare sau zgariere. Fiind un material extrem de dur, este ideal in sustinerea unor greutati mari, motiv pentru care este ales deseori in realizarea pardoselilor destinate traficului greu. Il regasim in nenumarate magazine, in cladirile diferitor insititutii sau in zonele publice, garantand durabilitatea in timp si rezistenta la socuri mecanice sau termice. Recomandam asadar placajele din granit atat din motive estetice, cat si din motive functionale, fiind considerat al doilea material dupa diamant atunci cand vine vorba de duritate si rezistenta.

UTILITATE:

Granitul poate fi placat atat la interior, cat si la exterior. Se foloseste cu precadere in bai, sufragerii sau bucatarii, la acoperirea peretilor cladirilor, la acoperirea glafurilor pentru ferestre si usi, scari sau terase, la fantani sau sculpturi si chiar la pavarea strazilor etc.

AVANTAJE:

- material foarte dur, cu mare rezistenta la abraziuni sau socuri mecanice, dar si la contactul cu substante acide sau caustice; - nu este afectat de variatiile de temperatura; - rezistent la umeditatea crescuta; - isi mentine structura si culoarea in timp, indiferent de factorii externi sau interni la care este supus.
*Pret pe metru patrat , fara tva.  

?