Piatra cubica alba

1150,00 lei

Pretul produsului cu dimensiunile specificate:

Piatra cubica alba  10x10x5 cm se uitilizeaza pentru amenajarea spatiilor din apropierea locuintei alei, curti, gradini interioare, verande dar si pentru folosirea pe scara larga in pavarea parcarilor, trotuarelor, aleilor din gradini sau parcuri publice. acest tip de produs nu necesita ingrijire speciala deoarece nu permite depunerea noroiului si a prafului. Avantajul acestei pietre este ca rezista mai mult de 100 de ani.

Montajul se poate realiza cu sau fara rosturi pe pat de nisip sau sapa.

Livrare :

Marmur-Art va sta la dispozitie cu transport oriunde in tara in 48 de ore. Societatea noastra ofera seriozitate si garanteaza calitatea produselor pe care le realizeaza.

*Pret pe tona , fara tva.

Alte produse

Întrebările tale primesc imediat răspuns

Cele mai frecvente 5 întrebări primite:

Suntem din Slatina, dar livrăm în toată țara, chiar și gratuit în limita a 100 de km pentru pentru comenzi mai mari de 60 mp.

Da, producem la comandă orice piesă după un șablon prestabilit sau în funcție de schița oferită de client.

Granitul – pentru că este o rocă vulcanică ce oferă o durabilitate crescută și rezistentă la factorii de mediu, în același timp prezintă o varietate mare de culori și venaturi.

Toate materialele pot fi folosite alături de încălzirea în pardoseală, piatra naturală oferind un transfer termic foarte bun.

Prețul pe mp variază în funcție de tipul de material necesar și finisajul acestuia, prețurile pornesc de la 140 lei/mp.