Compania Marmur Art

a fost înființată în anul 1994 din dorința de a aduce naturalețea si unicitatea în casele clienților noștri. Urmărind permanent acest scop, am dezvoltat tehnologii speciale de obținere a produselor personalizate care să satisfacă cele mai complexe proiecte. Întotdeauna diferența este făcută de detaliile ce completează ansamblul. Aducem proiectelor dumneavoastră un plus de valoare și rafinament cu materiale special importate din țări precum Grecia, India ,Iran, Turcia, Egipt, China, s.a.

Comercializăm produse standard(placaje), ce oferă note de seriozitate și eleganță oricărui spațiu, fie că este vorba despre locuință, fie de mediul de afaceri. De asemenea, depunem tot efortul și experiența cumulată în timp pentru realizarea proiectelor exact în maniera în care ne sunt prezentate de clienți.


MarmurArt în cifre

MP spațiu de producție
MP spațiu de depozitare
ANI de pasiune
MP livrați
CLIENȚI fericiți

De ce am ales marmura, granitul și piatra naturală?

Pentru noi roca naturală  reprezintă mai mult decât un simplu material utilizat fiindcă este rezistent. Este motivul de la care pleacă cele mai frumoase proiecte, pline de rafinament și culoare. Pe langă aspectul vizual deosebit, această piatră reuseste să transmită fiecarei persoane un sentiment diferit, în funcție de starea de spirit. Nouă ne inspiră sentimentele de familiar, de acasă, de bucurie în familie și de împlinire cu ceea ce am realizat în timp. Dorim să le transmitem pe toate clienților noștri, prin crearea, fără reproș, a tuturor obiectelor pe care le doresc.

De asemenea, am ales aceste materiale naturale datorita proprietăților sale speciale. Indiferent că ne referim la marmură, granit sau travertin putem spune că nu se poate găsi înlocuitor la fel de complet. Suntem onorați că produsele și lucrările realizate de noi durează în timp, peste 50 de ani. Acest fapt este posibil datorită rezistenței materialului și profesionalismului echipei noastre.

Marmur Art este unul dintre cei mai importanti distribuitori de marmura, granit, glafuri si scari din marmura, cruci din marmura, pardoseli din piatra naturala…

Marmur Art reprezinta cea mai buna alegere atunci cand vreti ca distinctia personalitatii dumneavoastra sa se contopeasca la nivel de arta in obiectele care va inconjoara acasa. Daca doriti sa puneti bazele sediului viitoarei afaceri, Marmur Art este solutia perfecta ajutandu-va sa transmiteti prin construirea acestuia profesionalismul si atitudinea dumneavoastra de inalta tinuta.

Marmur Art va garanteaza seriozitate si produse de inalta calitate.

Cele mai apreciate produse