Reportaj Casa Constructie si Design – Marmur Art

Am fost invitati sa dezbatem avantajele pietrei naturale alaturi de expertii amenajarilor – Casa Constructie si Design www.casacd.ro –

Regasiti in imaginii povestea infiintarii a uneia dintre cele mai importante firme romanesti din domeniul pietrei naturale, dar si beneficiile pe care marmura, granitul sau travertinul le pot aduce caminului dumneavoastra.

 

Glafuri marmura

Glafuri din marmura – prelucrare si montaj oferite de Marmur Art

Marmur Art este  societatea infiintata in Romania, inca din 1994 din pasiune pentru piatra naturala. Comercializam si prelucrarea o gama variata de produse din marmura, granit, calcar, mozaic si onix.

Printre produsele pe care le realizam putem enumera: glafuri din marmura, scari si trepte din marmura.

Glafurile din marmura constitue un element important pentru ferestrele locuintei dumneavoastra din punct de vedere estetic, dar si in ceea ce priveste calitatea si rezistenta in timp.

Glafuri din marmura vor completa eleganta casei dvs. pentru o perioada indelungata.

Marmur Art produce glafuri din marmura pentru exteriorul ferestrelor ce prezinta rezistenta la schimbarile de temperatura si la razele solare, dar si glafuri din marmura pentru interior ce confera ferestrelor frumusete si naturalete.

 

Calitatea, originalitatea si rafinamentul sunt doar cateva dintre cuvintele care carecterizeaza produsele realizate de noi.

Pentru mai multe detalii privind produsele si materialele pe care le oferim, nu ezitati sa ne contactati!

 

Vizitati magazinul nostru online!

Prelucrare marmura, granit, travertin – Trepte | Glafuri | Blaturi

Marmur Art – Prelucrare marmura, granit, travertin – Trepte | Glafuri | Blaturi

Marmur Art este, în prezent, unul dintre cei mai importanții producatori si montatori de marmură, granit și travertin din România.

 

Compania Marmur Art vă oferă zeci de modele de plăci standard de diferite materiale, nuanțe și dimensiuni. Stocurile mari de care dispunem din fiecare produs ne permit să onorăm comenzile dumneavoastră în cel mai scurt timp.

Activitatea ce ne diferențiază pe piată este crearea de produse unice, fapt ce implică existența unui spațiu de producție dotat conform celor mai înalte standarde. Fabrica noastră din Slatina se întinde pe o suprafață de 5000 metri pătrați și include secții de producție specializate în obținerea de produse unice, diferite de cele disponibile pe piața de larg consum. Una dintre aceste secții se ocupă de producerea de mozaic comercial, anticat sau artistic și de obiecte pentru decor.

Dotările actuale ale fabricii noastre ne oferă posibilitatea obținerii de produse la comandă din următoarele categorii: trepte, blaturi, glafuri , placaje, mobilier bai, mozaicuri, piatra cioplita, etc. Toate acestea pot fi confecționate din materialele disponibile în magazinul nostru, în funcție de alegerile dumneavoastră.
Întotdeauna am fost deschiși la provocarea de a realiza obiecte unice și durabile. Astfel amprenta noastră va dăinui în timp, în spațiile dragi clienților noștri. Secția de producție a obiectelor imaginate de dumneavoastră dispune de o echipă specializată și de utilajele necesare pentru a duce la îndeplinire cele mai dificile vise.

Descoperiti intreaga noastra diversitate de marmura, travertin, granit si onix in SHWROOM-UL MARMURART si alegeti-l pe cel care se potriveste cel mai bine constructiei dumneavoastra.

Cele mai apreciate produse

Pardoseli piatra naturala – granit – marmura – travertin

Marmur Art – pardoseli din piatra naturala – granit -marmura – travertin

Importator si producator de marmura, granit, travertin  si diverse alte game de pietra naturala, Marmur Art executa cu stil si profesionalism seminee, scari din marmura, pardoseli din piatra naturala si monumente funerare.

Realizam pardoseli din piatra naturala in functie de preferintele clientului si de rigorile proiectului ce se doreste a fi realizeze. Astfel echipa noastra de specialisti in domeniu va ofera sfaturi concrete pentru ca dumneavoastra sa faceti cea mai buna alegere.

Pardoseli din piatra naturala – caracterisitici si avantaje

– confera eleganta, racoare si o atmosfera primitoare locuintei;
– se caracterizeaza prin rezistenta indelungata in timp;
– se ingrijesc si se curata foarte usor;
– imprima un aspect de naturalete incaperii.

Pardoseli din piatra naturala – servicii de montaj profesional

 

Va invitam sa vizitati galeria noastra foto din pagina de portofoliu.

 

Marmur Art este solutia ideala pentru a obtine produsele ce se potrivesc cel mai bine spatiului pe care doriti sa il amanajati.

Va oferim materiale alese cu grija de profesionisti si cele mai bune tehnici de executie a produselor dorite de dumneavoastra.

Cele mai noi produse!

Pentru orice intrebari privind produsele oferite de noi, ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0742 088 833 sau ne puteti scrie la adresa de e-mail comenzi@marmurart.ro.

Placaj granit marmura sau travertin

Marmur Art – placaj din marmura si granit pentru orice tip de constructie

Marmur Art pune la dispozitia dumneavoastra o gama larga de produse de calitate adaptate cerintelor clientilor: placaj din marmura si granit, glafuri din marmura, pardoseli din piatra naturala, scari din marmura si granit…

Placajul din marmura si granit este folosit de cele mai multe ori pentru finisaje in constructii in interior, dar si in zona exterior fiind deosebit de rezistent se preteaza la placarea orizontala sau la cea verticala.

Va oferim o gama variata de materiale potrivite pentru proiectul pe care doriti sa il realizati, rezistente in timp si usor de intretinut.

 

O mica parte din placajele standardizate oferite de Marmur Art

 

Placaj din marmura, granit sau travertin de cea mai buna calitate oferit la un pret promotional de Marmur Art.

Materialele propuse de Marmur Art reprezinta cea mai buna alegere pentru obtinerea placajului din marmura si granit pentru interior si exterior sau a pardoselilor de o inalta tinuta estetica.

 

Daca doriti sa va convingeti de calitatea si naturaletea materialelor sau daca doriti sa aflati mai multe informatii despre acestea, nu ezitati sa ne contactati sau sa ne vizitati showroomul.

 

Echipa noastra de profesionisti este gata oricand sa va raspunda la intrebari si sa va ofere sfaturile si informatiile de care aveti nevoie.

Pret marmura

Pret marmura – oferta unica de la Marmur Art

Societatea Marmur Art comercializeaza si prelucreaza piatra naturala de diferite tipuri si pentru orice ambient.

Printre materialele oferite de firma noastra, marmura este cel mai cunoscut si cel mai frecvent utilizat pentru constructii exterioare si interioare: scari si trepte din marmura, pardoseli din piatra naturala…

Astfel, oferim cele mai bune preturi pentru marmura de diferite tipuri si culori : marmura sunny dark, marmura red sea, marmura alb onix si multe alte modele

Marmura de calitate superioara la cel mai avantajos pret

 

Preturi marmura avantajoase cu Marmur Art

Marmur Art propune preturi atractive pentru marmura si obiectele obtinute din prelucrarea acesteia.

Profitati acum de cele mai avantajoase preturi pentru marmura si comandati produsele dorite. Echipa de profesionisti Marmur Art este gata oricand sa execute obiecte si produse de calitate adaptate locuintei dumneavoastra.

Marmur Art – preturi marmura competitive

Pret marmura competitiv pentru o gama variata de produse si servicii de montaj.

Pentru mai multe detalii privind preturile pentru marmura si produsele din roci naturale realizate de compania noastra, ne puteti contacta la numerele de telefon 0742 088 833 / 0249 438 070 sau la adresa de e-mail comenzi@marmurart.ro.

 

Cele mai noi produse din galeria Marmur Art

Trepte marmura

Marmur Art – scari interioare si trepte exterioare din marmura

Pasionati de piatra naturala din 1994, Marmur Art va ofera o gama variata de produse din marmura, granit si alte roci naturale: trepte si scari din marmura, glafuri din marmura, pardoseli din piatra naturala, monumente funerare…

Societatea dispune de personal calificat corespunzator pentru a realiza produse de calitate in functie de cerintelor clientului.

Contructie scari din marmura:

Echipa de profesionisti Marmur Art realizeaza scari din marmura si granit de diferite tipuri si culori ce se potrivesc perfect spatiului pe care dumneavoastra doriti sa il amenajati.

Dispunem de materiale si tehnologii de inalta calitate ce ne permit crearea de scari din marmura caracterizate prin originalitate, stil si rezistenta in timp.

Apelati cu incredere la serviciile noastre de prelucrare a pietrei naturale.

 

Echipa noastra de specialisti ramane la dispozitia dumneavoastra raspunzandu-va la intrebari si oferindu-va sfaturile necesare pentru a face cea mai buna alegere pentru locuinta dumneavoastra.

 

Promotii marmura / granit / travertin

Blaturi de granit

Marmur Art – producator blaturi de granit

Cu o larga experienta in domeniu, societatea Marmur Art prelucreaza rocile naturale producand produse adaptate cerintelor clientilor: blaturi din marmura sau granit, seminee, scari din marmura sau granit, glafuri din marmura…

Echipa noastra de specialisti in domeniul pietrei naturale va propune o gama larga de blaturi de granit pentru bacatarie, baie, baruri moderne prelucrate in functie de preferintele si de nevoile clientilor.

Blaturi de granit pentru locuinta dumneavoastra sau pentru spatiul de lucru:

 

Blaturile de granit oferite de Marmur Art prezinta o serie intreaga de avantaje :

– sunt realizate din materiale de calitate,
– confera un aspect natural locuintei,
– sunt caracterizate prin rezistenta indelungata…

Descoperiti intrega nostra oferta de blaturi din granit. Va garantam seriozitate si servicii profesionale de prelucrare a pietrelor naturale.

Pentru detalii suplimentare contactati echipa de specialisti Marmur Art!

Promotii marmura / granit / travertin